11122018Δευ
Thursday
 

Ξεκινάει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 το ραδιοφωνικό «Κόντρα Επίθεση»!

 Για 12η συνεχή ραδιοφωνική σεζόν με τη φετινή η ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 18:00-19:00 θα εκπέμπει μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης. Μια εκπομπή που από τις αρχές του 2006 μέχρι σήμερα ασχολείται με τον ΤΟΠΙΚΟ αθλητικό χώρο, σας μεταφέρει την τοπική αθλητική δράση, σχολιάζει την επικαιρότητα και φιλοξενεί ανθρώπους του τοπικού αθλητισμού!

Για ακόμη μια σεζόν λοιπόν από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η ραδιοφωνική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» θα σας βάζει για τα καλά στο κλίμα της τοπικής αθλητικής δράσης μεταφέροντας σας ότι συμβαίνει στην Αρκαδία σε όλα τα σπορ.
Από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου συντονιστείτε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης για να έχει ενημέρωση για ότι τρέχει στον αθλητισμό της Αρκαδίας!

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.