12122018Τετ
Thursday
 

Το νέο ραδιοφωνικό σποτ της εκπομπής «Κόντρα Επίθεση» (+ήχος)

CONTRA EPITHESI DRT 01Την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 ξεκινάει για 13η συνεχή ραδιοφωνική σεζόν η αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση», πάντα μέσα από τη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης. Από 02/08 λοιπόν και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:00 με 18:00, θα είμαστε συντονισμένοι στον καλύτερο σταθμό της πόλης στους 91.5, για σχολιασμό της επικαιρότητας, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παραλειπόμενα από τον τοπικό αθλητικό χώρο!

Μια εκπομπή η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2006 και περιλαμβάνεται σταθερά στο πρόγραμμα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης εδώ και 13 συνεχείς ραδιοφωνικές σεζόν!

 

 

 

Χάρη στη δική σας υποστήριξη και συμμετοχή συνεχίζουμε να σας μεταφέρουμε την επικαιρότητα και την αγωνιστική δραστηριότητα του τοπικού αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής.

Ραντεβού λοιπόν από τις 2 Οκτωβρίου στην Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.