12132018Πεμ
Thursday
 

Οι τυχεροί νικητές των διαγωνισμών για τα εισιτήρια διαρκείας Αρκαδικού & Παναρκαδικού

CONTRA EPITHESI DRT 01Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ουσιαστικά και ο δεύτερος διαγωνισμός που βρισκόταν σε εξέλιξη από το «Κόντρα Επίθεση», αναφορικά με το διαγωνισμό για το εισιτήριο διαρκείας του ΣΕΦΑ Αρκαδικού. Η αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και το contraepithesi.gr, μαζί με το διαγωνισμό της περασμένης εβδομάδας για τα διαρκείας του Παναρκαδικού, έδωσαν συνολικά τρία εισιτήρια διαρκείας για ομάδες εκπροσώπους μας στις Εθνικές κατηγορίες σε τρεις φιλάθλους.

Αναλυτικότερα:

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ:

Ο διαγωνισμός έγινε στην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου 2017 στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και οι δύο νικητές ήταν οι:

- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΣΗΣ | Με τον τυχερό αριθμό το 25, ανάμεσα σε συνολικά 30 συμμετοχές και αποστολή της συμμετοχής του μέσω email στις 21/09/2017 και ώρα 19:56.

- ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΠΑΡΛΑΣ | Με τυχερό αριθμό το 01, ανάμεσα σε συνολικά 30 συμμετοχές και αποστολή της συμμετοχής του μέσω email στις 18/09/2017 και ώρα 19:02.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ:

Ο δαγωνισμός έγινε στην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και η μία νικήτρια ήταν η:

- ΒΙΟΛΕΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗ | Με τον τυχερό αριθμό 20, ανάμεσα σε συνολικά 39 συμμετοχές και αποστολή της συμμετοχής της μέσω email στις 29/09/2017 και ώρα 18:33.

 

  


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.