12112018Τρι
Thursday
 

Συντελεστές "Κόντρα Επίθεση"...

DRT ONAIR 02

Η εκπομπή αυτή ξεκίνησε να εκπέμπει από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης (91,5fm) από τον Ιανουάριο του 2006. Η ομάδα που ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία ήταν τέσσερις φίλοι. Οι Φώτης Αλεξόπουλος, Μηνάς Αρτόπουλος, Γιάννης Βασιλόπουλος και Δημήτρης Δελής. Στη συνέχεια όμως (και από τη σεζόν 2006-2007), η εκπομπή πέρασε σε πιο σταθερά μονοπάτια και άρχισε σιγά-σιγά να καθιερώνεται στο φίλαθλο κοινό της Αρκαδίας, ως μία ραδιοφωνική εκπομπή ενημέρωσης και σχολιασμού της τοπικής αθλητικής επικαιρότητας.

Ένα χρόνο μετά η εκπομπή απέκτησε τη δική της επίσημη ιστοσελίδα με σκοπό την πληρέστερη και εγκαιρότερη ενημέρωση των φίλων της εκπομπής. Αυτή η ιστοσελίδα αποτέλεσε γρήγορα το αναπόσπαστο μέρος της εκπομπής και πλέον η ραδιοφωνική και η διαδικτυακή "Κόντρα Επίθεση" ουσιαστικά αποτελούν ένα σώμα, κάτω από τη διαχείριση και επιμέλεια των ίδιων συντελεστών. Η εκπομπή αποτελεί πλέον από το 2006 και ύστερα την παλαιότερη αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή σε χρόνια ζωής στην Αρκαδία, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα το ξεκινώντας από το 2008 απότελεί την πρώτη καθαρά αθλητική ιστοσελίδα ενημέρωση στην Αρκαδία, ακολουθώντας στη συνέχεια άλλα αξιόλογα sites.

Πλέον από τον Σεπτέμβριο του 2010 η επίσημη ιστοσελίδα της "Κόντρα Επίθεση" αναβαθμίστηκε ριζικά ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών, σε μία προσπάθεια να μπορέσει να κρατήσει τους ραδιοφωνικούς και όχι μόνο φίλους της εκπομπής κόντα της. Άλλωστε η προσπάθεια μας δεν είναι επαγγελματική και πραγματικά η δική σας στήριξη και ανταπόκριση είναι ίσως το μοναδικό κίνητρο το οποίο μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, τόσο μέσα από τη ραδιοφωνική μας εκπομπή "Κόντρα Επίθεση", όσο και από την επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής μας!

Αναλυτικά λοιπόν το σύντομο προφίλ των συντελεστών της "Κόντρα Επίθεσης" έχει αναλυτικά ως εξής:

 

 

 

ΦΩΤΗΣ Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Είναι ένας από τους τέσσερις "δημιουργούς" της αθλητικής εκπομπής "ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ" και αυτός που έδωσε την ιδέα για το όνομα που αυτή έχει μέχρι και σήμερα, ενώ ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας της εκπομπής. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται "ενεργά" από το Φθινόπωρο του 1997 κυρίως ως αθλητικός συντάκτης στον τοπικό Τύπο (συνεργάστηκε κατά καιρούς με το Αρκαδολόγιο, τα Καθημερινά Νέα, τα Πρωϊνά Νέα, τον Παναρκαδικό Τύπο, τον Πεζόδρομο και τον Πρωϊνό Μοριά, ενώ από το Καλοκαίρι του 2001 συνεργάζεται με την τοπική καθημερινή εφημερίδα Αρκαδικές Ειδήσεις), αλλά και ως αθλητικός συντάκτης στον Αθηναϊκό καθημερινό και περιοδικό Τύπο (με συνεργασίες κατά καιρούς με την εφημερίδα GoalNews, την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, το περιοδικό ΕΘΝΟΣΠΟΡ, και τα περιοδικά ΤΡΙΠΟΝΤΟ και BASKETNEWS).

Με το ραδιόφωνο ξεκίνησε να ασχολείται από τον Ιανουάριο του 2006 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης με την εκπομπή "ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ", μέχρι και σήμερα. Συγχρόνως ασχολείται ερασιτεχνικά και με διάφορα σπορ και κυρίως με το Μπάσκετ ως αθλητής τοπικού αθλητικού συλλόγου. Τέλος έχει τιμηθεί για την συμβολή του στην ενημέρωση των Αρκάδων από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας (Ιούλιος 2002) αλλά και από τον Κολυμβητικό Όμιλο Αρκαδίας "Τρίπολη" τον Ιούνιο του 2004.

 

 

 


ΜΗΝΑΣ ΣΠ. ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Γεννήθηκε το 1979 στην Τρίπολη. Ολοκλήρωσε την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο 4ο Δημοτικό και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο 3ο Λύκειο της Τρίπολης. Στη συνέχεια, φοίτησε για δύο χρόνια στη σχολή «Ροή», απ’ όπου πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία και απολύθηκε από την 124 ΠΒΕ τον Μάιο του 2001. Από την 2η τάξη του Λυκείου ξεκινά την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία. Συμμετέχει στα προαιρετικά μαθήματα δημοσιογραφίας του 1ου Ενιαίου Λυκείου της Τρίπολης και παράλληλα αρχίζει την αρθρογραφία σε εφημερίδες και τις εκπομπές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το πρώτο άρθρο του δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 1997 στην εφημερίδα «Καθημερινά Νέα» και η πρώτη εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Για λιγότερο από ένα χρόνο ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ. Εν συνεχεία, στράφηκε στο πολιτικό – κοινωνικό ρεπορτάζ το οποίο άσκησε αρχικά μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό «AG TV» και την ημερήσια εφημερίδα «Πρωινά Νέα». Κατά περιόδους εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «HORIZON», «Αρμονία» και στον τηλεοπτικό σταθμό «TV SUPER». Στις αρχές του 1998 επιστρέφει στη Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Από πέρυσι συνεργάζεται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού με το Δημήτρη Μανιατάκο με τον οποίο παρουσιάζουν και επιμελούνται την εκπομπή «Επί της ουσίας». Την τελευταία 5ετία αρθρογραφεί στην ημερήσια εφημερίδα της Τρίπολης «ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ». Έχει βραβευτεί για την προσφορά του στη δημοσιογραφία από το Υπουργείο Τύπου, την Πανελλήνια Ένωση Συντακτών Δημοσιογράφων Διεθνών Ειδησεογραφικών Πρακτορείων και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας.

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Γεννήθηκε στην Τρίπολη στις 23 Ιούνη 1977. Δεν είναι και δεν δηλώνει δημοσιογράφος, αλλά του αρέσει η δημοσιογραφία και την έχει ασκήσει ερασιτεχνικά στο παρελθόν υπό μορφή χόμπυ. Άλλωστε θεωρεί πως δεν υπάρχει το απόλυτο καλό ή κακό και όλα εξαρτώνται απ' την καλή ή κακή χρήση που κάνει ο καθένας μας. Ασχολείται με τον αθλητισμό και πιο πολύ με το ποδόσφαιρο από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Συμφωνεί απόλυτα με τη ρήση πως είναι το ωραιότερο δευτερεύoν πράγμα στη ζωή μας. Έχει αγωνιστεί στην πρώτη παιδική ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης όπως και στην παιδική ομάδα του Αρκαδικού (μπάσκετ). Αγωνίζεται, ερασιτεχνικά, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αρκαδικού. Είναι οπαδός του αθλητισμού (και κυρίως του ποδοσφαίρου) και φίλαθλος του Ολυμπιακού. Αν του ζητούσαν να περιγράψει τηλεγραφικά τον εαυτό του θα απαντούσε: «κλειστός χαρακτήρας - ανοιχτός άνθρωπος». Δεν του αρέσουν οι πολυτέλειες, είναι λιτός και ολιγαρκής. Ικανοποιείται με απλά πράγματα καθώς θεωρεί πως αυτά κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη. Σε έναν άνθρωπο εκτιμά την ευθύτητα και την ειλικρίνεια. Αγαπημένες του ασχολίες είναι το διάβασμα και ο αθλητισμός, ιδίως το 5Χ5. Σε αντίθεση με την τηλεόραση, του αρέσει πολύ το ραδιόφωνο. Έχει σπουδάσει μαθηματικά. Αγαπημένες του ατάκες είναι: «Δεν υπάρχει δρόμος για την ευτυχία, ευτυχία είναι ο ίδιος ο δρόμος», του Φράντς Κάφκα, «Γιατί να κατηγορούμε τα νερά του ποταμού, πως είναι ορμητικά και όχι τις όχθες που τα καταπιέζουν», του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Κυρίως όμως η ρήση του Νίκου Καζαντζάκη, που αποτελεί στάση ζωής αλλά και ζητούμενο για τον ίδιο: «Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος.».

 

Comments are now closed for this entry

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.