11122018Δευ
Thursday
 

Ετοιμάζει μετεγγραφικές εκπλήξεις ο Σύλλογος Δρομέων!

DROMEIS TRIPOLIS 03

Σε μια περίοδο στην οποία δυστυχώς η κατάστασηδεν είναι καλή στο τοπικό μπάσκετ και μεταξύ άλλων ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός να αποσύρεται από τις Εθνικές κατηγορίες και ο Απόλλωνας Τρίπολης να αναστέλλει τη λειτουργία του, το φετινό Καλοκαίρι η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων φαίνεται να πραγματοποιεί κινήσεις ουσίας εν’ όψει του προσεχούς πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Πέρα λοιπόν από τη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας και την ενίσχυση συγκεκριμένων θέσεων με ταλαντούχους παίκτες από τους όμορους Νομούς διατηρώντας το νεανικό στοιχείο στην ομάδα αλλά και την αγωνιστική ποιότητα (απέκτησε τους Γιάννη Μεϊμετέα από τον Ευκλή και τον Φάνη Κελφτάκη από τον Δίωνα), ετοιμάζονται οι «κυανοκίτρινοι» για δύο προσθήκες ουσίας που θα συζητηθούν!

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση» και οι δύο περιπτώσεις θεωρούνται κλεισμένες. Η πρώτη από τις δύο αυτές μεταγραφές είναι πρόσωπο γνώριμο στο σύλλογο ο οποίος επιστρέφει στους «κυανοκίτρινους» δίνοντας ποιότητα και σπουδαία βοήθεια στη θέση όπου αγωνίζεται!

Η δεύτερη περίπτωση αποτελεί παίκτης που θα δώσει πολύ μεγάλη αγωνιστική ώθηση στην ομάδα. Πρόκειται για έναν «πολυδιάστατο» παίκτη ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και να δώσει λύσεις στις θέσεις από «1» έως «4»!

Αν κλείσουν και τυπικά οι συγκεκριμένες μεταγραφές οι Δρομείς αυτόματα διατηρούν την ανταγωνιστικότητα τους στα περσινά επίπεδο και ενδεχομένως φέτος να είναι σε θέση για το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα.

Ακόμη πάντως επίσημη «διαρροή» από τον Αρκαδικό σύλλογο δεν υπάρχει, αν και εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.