11192018Δευ
Thursday
 

Απειλή με αποχώρηση από Παναρκαδικό σε περίπτωση αλλαγής Ομίλου!

PANARKADIKOS 01

Επιστολή απέστειλε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η Διοίκηση του Παναρκαδικού με την οποία ουσιαστικά προειδοποιεί ότι αν ο Παναρκαδικός μεταφερθεί σε άλλο Όμιλο από αυτόν που βρισκόταν την προηγούμενη χρονιά, θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα οικονομικά βάρη της ομάδας του «τριφυλλιού» θα εκτοξευθούν απειλώντας να τινάξουν στον «αέρα» τον οικονομικόπρογραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα οικονομικά βάρη είναι πολλά για την διοίκηση σωτηρίας του Παναρκαδικού που καταβάλει μεγάλες προσπάθειες από τη στιγμή που εκλέχθηκε πριν περίπου ένα μήνα να κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος μίλησε στο DRT915.grγια το συγκεκριμένο γεγονός αναφερόμενος στην επιστολή που εστάλη στην ΕΠΟ από την «πράσινή» διοίκηση. «Έχει συνταχθεί και αποσταλεί επιστολή της διοίκησης η οποία είναι ξεκάθαρη μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Παναρκαδικού, ότι σε περίπτωση μετακίνησης της ομάδας σε άλλο Όμιλο από αυτόν που αγωνιζόταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, τα οικονομικά όρια είναι συγκεκριμένα της διοίκησης σωτηρίας και οποιαδήποτε αλλαγή στον μέχρι σήμερα προϋπολογισμό που έχει γίνει, θα είναι η χαριστική βολή».

Κατά συνέπεια η αλλαγή ομίλου για τον Παναρκαδικό θα συνεπάγεται και αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.