12162018Κυρ
Thursday
 

Κινούνται άμεσες διαδικασίες για ενίσχυση στον Παναρκαδικό

PANARKADIKOS SEP16 01

Η ενίσχυση του Παναρκαδικού κρίνεται επιβεβλημένη αφού πέρα από το έλλειπες ρόστερ, ήρθαν οι σοβαροί τραυματισμοί των έμπειρων Χρήστου Νάνου και Δημήτρη Λυμπερόπουλου, να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες λοιπόν του «Κόντρα Επίθεση» τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μαυρέας, έχουν κινηθεί για ενίσχυση της ομάδας. Προτεραιότητα δίνεται στη θέση του επιθετικού αλλά και σε θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η πρωτοβουλία του κ. Μαυρέα που στη συγκεκριμένη φάση φαίνεται να έχει πάρει πάνω του το θέμα της ενίσχυσης, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.