01222019Τρι
Thursday
 

Αυτό είναι το ενδιαφέρον της ΕΠΟ για την Γ’ Εθνική γυναικών;

PODOSFAIRO 05

Μάλλον η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επειδή σίγουρα έχει να ασχοληθεί με σοβαρά ζητήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και των Εθνικών ομάδων ίσως να μην δίνει και την μεγαλύτερη βαρύτητα στις μικρότερες Εθνικές κατηγορίες. Πόσο μάλλον στα γυναικεία πρωταθλήματα και ειδικότερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Μια κατηγορία που αν μπορούσε η Ομοσπονδία δεν θα διοργάνωνε καθόλου και θα της «λύνονταν» τα χέρια αν διοργανωνόταν από τις τοπικές ΕΠΣ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ενώ το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών ξεκίνησε επίσημα την Κυριακή, 18/11 για τους διάφορους ομίλους (που ακόμη ένα απλό φίλαθλος δεν γνωρίζει πόσοι είναι), η Ομοσπονδία στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν έχει αναρτήσει ούτε το πρόγραμμα των ομάδων, αλλά ούτε και τις βαθμολογίες.

Για πολλούς φίλους του γυναικείου ποδοσφαίρου δεν υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης καθώς και καμία πληροφορία στο epo.gr, ούτε για τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αλλά ούτε και για τους ομίλους που απαρτίζουν. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας λίγο μάλλον υπολογίζουν τα ερασιτεχνικά γυναικεία σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και που κατά τη δήλωση συμμετοχή τους πλήρωσαν παράβολα και φυσικά άλλες υποχρεώσεις τους σε κόστος μεταγραφών, έκδοσης δελτίων, αμοιβή διαιτητών, κ.α.

Δεν αναφερόμαστε καν για την ενημέρωση των αποτελέσματων των αγώνων, αφού παραδοσιακά πέρυσι και πρόπερσι τουλάχιστον ενημερώνονταν δύο εβδομάδες μετά την διεξαγωγή των αγώνων!

Φέτος αν επισκεφθεί κανείς την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, δεν θα βρει ούτε τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα επίσημα την Κυριακή 18/11, ούτε το πρόγραμμα των ομάδων, ούτε τους ομίλους, ούτε τις βαθμολογίες, ούτε για τις ομάδες που θα ανέβουν ή θα υποβιβαστούν ανά όμιλο.

Κοινώς μιλάμε για ένα «αινιγματικό» πρωτάθλημα που ακόμη και τα ΜΜΕ που θέλουν να προβάλουν το τρίτο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα γυναικών, θα πρέπει να πάρουν όλα τα στοιχεία, αποτελέσματα, βαθμολογίες και ενημέρωση από τα ίδια τα ερασιτεχνικά σωματεία. Σημειωτέον η τελευταία δημοσιευθείσα Προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών έχει ημερομηνία την 26/07/2018.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.