01222019Τρι
Thursday
 

Προβληματισμός για την κατάσταση του ταρτάν στο ΔΑΚ Τρίπολης!

DAK TARTAN 2018 01

Αν και η Δημοτική Αρχή φαίνεται να σχεδιάζει συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου ο Δήμος Τρίπολης να εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση από την ΓΓΑ και κατ’ επέκταση να προχωρήσει το πολυπόθητο έργο της αντικατάστασης του ταρτάν στο χώρο του στίβου, η κατάσταση με το υπάρχον ταρτάν φαίνεται να μην είναι καθόλου καλή.

Σύμφωνα με αναφορές από ανθρώπους του τοπικού κλασικού αθλητισμού που χρησιμοποιούν τις υποδομές του στίβου στο ΔΑΚ Τρίπολης, μιλούν για πολύ κακή κατάσταση του ταρτάν. Ήδη αρκετοί αθλητές εκδηλώνουν παράπονα για την κατάσταση του ταρτάν και για το γεγονός ότι δεν μπορούν να αθληθούν όπως πραγματικά θα ήθελαν, ενώ σε αρκετά σημεία οι τρύπες που έχουν προκληθεί κρύβουν «παγίδες» ακόμη για πρόκληση τραυματισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κ.Ε.» κατά την αυριανή σύσκεψη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναμένεται να συζητηθεί και αυτό το σοβαρό ζήτημα με την κατάσταση του ταρτάν στο ΔΑΚ Τρίπολης.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.