Ήττα από το Φοίνικα στη Νέα Επίδαυρο ο Παναρκαδικός

0
568

Η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναρκαδικού μετά τη διακοπή της περασμένης Κυριακής, λόγω του κενού που είχε υπάρξει στο πρωτάθλημα σε ότι αφορά τον 7ο όμιλο, δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του «τριφυλλιού». Το απόγευμα της Κυριακής (06/06) η ομάδα της Τρίπολης «φιλοξενήθηκε» στο Δημοτικό γήπεδο Νέας Επιδαύρου από τον τοπικό Φοίνικο, σε μια αναμέτρηση στην οποία το ισχυρό κίνητρο άνηκε στους «γηπεδούχους».

Ο μεν Παναρκαδικός ήθελε τη νίκη απλά για να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, ενώ ο Φοίνικας χρειαζόταν τη νίκη για να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «γηπεδούχοι» ήθελαν περισσότερο τη νίκη και εν τέλει την κατάκτησαν με σκορ 2-1.

Σε ότι αφορά το ματς πάντως ο Παναρκαδικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά αιφνιδίασε την ομάδα της Αργολίδας καθώς προηγήθηκε μόλις στο 9’ με τον Παλογιαννίδη. Οι «γηπεδούχοι» ανέβασαν ρυθμούς στη συνέχεια και ένταση στο παιχνίδι τους καταφέρνοντας τελικά να ισοφαρίσουν στο 23’ με τον Πούτση. Κάπως έτσι το ματς έφτασε στην ανάπαυλα με το σκορ ισόπαλο στο 1-1.

Στην επανάληψη ο Φοίνικας που ξεκίνησε καλύτερα το ματς στο βαθμό εκείνο που του επετράπη στο 59’ και πάλι με τον Πούτση να σκοράρει ανατρέποντας την σε βάρος του κατάσταση, παίρνοντας το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Στη συνέχεια ο Παναρκαδικός προσπάθησε να φτάσει σε κάποιο γκολ δίχως αποτέλεσμα. Το σκορ παρέμεινε ως είχε και η ομάδα της Αργολίδας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Νέας Επιδαύρου | 06/06/2021 (17:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Μπαλαχούτης (Πειραιά).
ΒΟΗΘΟΙ: Γεώργιος Ζερβάκης (Πειραιά), Ιωάννης Μουμποπατζόγλου (Πειραιά).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Νικόλαος Ρατσιάτος (Αργολίδας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 23’ Πούτσης, 59’ Πούτσης | 9’ Παλογιαννίδης.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 16’ Μάρκου, 17’ Γεωργίου, 56’ Τσουκαλάς, 82’ Μακροστέργιος, 90’ Χατζηφόρος, 90’+2’ Διαμαντής | 50’ Λυμπερόπουλος Δ., 61’ Αλέμης, 90’+2’ Στρέμπας.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: –
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Χατζηφόρος, Καλτσάς, Σερμάγιας, Μπούκουρης, Καπλατζής Χρ., Πούτσης (85’ Κιρτζιαλίδης), Τσουκαλάς (85’ Διαμαντής), Καπλαντζής Π., Τριανταφύλλου (65’ Μακροστέργιος), Μάρκου (68’ Θωμάς), Γεωργίου.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Θωμάς Μαυρουδής): Μάνος, Λιακόπουλος, Τόλιος, Αλέμης (86’ Σωτηρόπουλος Ι.), Μάνος, Παλογιαννίδης (86’ Κοπρένκα), Παπαλάμπρος, Στρέμπας, Άμποτ (53’ Τσιώλης), Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ. (80’ Αρδάμης).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here