Διεξήχθη η κλήρωση πρωταθλήματος και κυπέλλου στην ΕΠΣ Αρκαδίας (+φωτό)

0
495

Το απόγευμα της Δευτέρας 24/08/2020 διεξήχθη στον όμορφο χώρο του κέντρου «ΔΕΞΑΜΕΝΗ» η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας και του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας. Σ’ έναν εξωτερικό χώρο που επιλέχθηκε όχι τυχαία λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού, με σκοπό την αποφυγή συνάθροισης σε εσωτερικό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία εκπροσώπων των τοπικών σωματείων ήταν ιδιαίτερα έντονη καθώς εκπροσωπήθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων που περιλήφθηκαν στη σημερινή κλήρωση. Αρχικά οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους για κάποια διαδικαστικά θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των διοργανώσεων για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας ευχήθηκε σε όλους τους συλλόγους καλή χρονιά με Υγεία και μακριά από απρόοπτα αναφερόμενος εκτός των άλλων και στο σοβαρό «εχθρό» που δεν είναι άλλος από τον Κορωνοϊό. Παράλληλα ευχήθηκε καλή σεζόν στη Super League 1 στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και στους εκπροσώπους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική, Παναρκαδικό ΑΟ και Ερμή Μελιγούς.

 

Ενημέρωση από την ΕΠΣ Αρκαδίας στους εκπροσώπους των συλλόγων…

Στη διάρκεια της εκδήλωσης για τη διεξαγωγή της κλήρωσης οι άνθρωποι του συλλόγου ενημέρωσαν για διάφορα διαδικαστικά την εκπροσώπους των συλλόγων και πέρα άλλων ζητημάτων είχαν να κάνουν και με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Μεταξύ άλλων ζητήθηκε η όσο το δυνατόν μικρότερη δυνατή χρήση των αποδυτηρίων

Σημειώνεται ότι με τα μέχρι σήμερα δεδομένα η διεξαγωγή των αναμετρήσεων για πρωτάθλημα και κύπελλο θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Η παρουσία θα είναι συγκεκριμένη και θα περιλαμβάνει τους άμεσα εμπλεκόμενους με την αναμέτρηση συν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Από εκεί και πέρα τέθηκαν κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει και επηρεάζουν ως ένα βαθμό το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αρκαδίας. Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι λόγω του σοβαρού προβλήματος με την απουσία γηπέδων σε ότι αφορά τον Α’ όμιλο έχει προκύψει «πονοκέφαλος» για το πώς θα χωρέσουν οι αγώνες στα συγκεκριμένα γήπεδα που υπάρχουν στην περιοχή.

Παράλληλα έχει προκύψει θέμα και με τους διαιτητές που δεν μπορούν να καλύψουν πολλά ματς συγκεκριμένες ημέρες. Αυτό θα έχει ως συνέπεια κάποια παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής να διεξάγονται και μέσα στη διάρκεια της ε βδομάδας (καθημερινές). Στη διάρκεια της συζήτησης δεν έλλειψαν κάποια ζητήματα με την ηλικιακούς περιορισμούς στα πρωταθλήματα υποδομών για τα οποία υπήρξε σχετική τοποθέτηση από πλευράς ΕΠΣ Αρκαδίας.

 

Η διαδικασία κλήρωσης πρωταθλήματος και κυπέλλου…

Ακολούθησε η κλήρωση του Α’ και Β’ ομίλου του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας και στη συνέχεια η κλήρωση του Α’ και Β’ ομίλου του Κυπέλλο Αρκαδίας. Σημειώνεται ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και προγραμματισμό της ΕΠΣ Αρκαδίας και εκτός απροόπτου, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας σε ότι αφορά τον Α’ όμιλο αναμένεται το διήμερο 26-27/09/2020, ενώ για τον αντίστοιχο Β’ όμιλο πιθανότατα μία εβδομάδα αργότερα (03-04/10/2020).

Για το θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας η Α’ φάση θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13/09/2020. Η Β’ φάση αναμένεται να διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, το διήμερο 19-20/09/2020. Τέλος η Γ’ φάση του Β’ ομίλου θα διεξαχθεί το διήμερο 26-27/09/2020, την ίδια ώρα που οι ομάδες του Α’ ομίλου στο πρωτάθλημα θα πραγματοποιούν την πρεμιέρα τους.

Επιγραμματικά οι πρεμιέρες του Α’ και Β’ ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας όσο και της Α’ φάσης σε Α’ και Β’ όμιλο στο Κύπελλο Αρκαδίας όπως αναδείχθηκαν από την κλήρωση έχουν ως εξής:

Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ:
1η αγωνιστική:
Κανδήλα-Νέοι Τρίπολης
Ελπίδα-Τεγέα
Δόξα Μεγαλόπολης-ΠΑΟΚ Τρίπολης
Νεστάνη-Ορχομενός Λεβιδίου
Δημητσάνα-ΑΕΚ Τρίπολης
Μαντινειακός-Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ:
1η αγωνιστική:
Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Αχιλλέας
Ηρακλής Βερβένων-Λεωνίδιο
Απόλλων Τυρού-Κορακοβούνι
Βρασιές-ΑΕ Μαρίου
Νικηταράς Δολιανών-Πανθυρεατικός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:
1ος ΟΜΙΛΟΣ:
Α’ ΦΑΣΗ
Δόξα Μεγαλόπολης-Μαντινειακός
Νέοι Τρίπολης-Τεγέα
Ορχομενός Λεβιδίου-Παναρκαδικός
Δημητσάνα-ΑΕΚ Τρίπολης
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Α’ ΦΑΣΗ
Λεωνίδιο-Βρασιές
Νικηταράς-Πανθυρεατικός

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ τοπικής κατηγορίας σε Α’ και Β’ όμιλο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα του Κυπέλλου Αρκαδίας μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here