Ποια ομάδα ξεκίνησε καλύτερα τη φετινή σεζόν στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Αρκαδίας;

0
577

Το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αρκαδίας σε μια μεταβατική σεζόν λόγω του covid-19 διεξήχθη ως γνωστό ως ενιαίο πρωτάθλημα με τις ομάδες του Β’ τοπικού χωρισμένο σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Ένα πρωτάθλημα με δύο ομίλους που αποτελούνται από ομάδες μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και στόχους είτε πρωταγωνιστικούς, είτε διεκδίκησης μιας θέσης στην Α’ κατηγορία της επόμενης σεζόν.

Οι πρώτες αγωνιστικές (με λίγο πιο ουσιαστικά συμπεράσματα για τον Α’ όμιλο) διαμόρφωσαν μια κατάσταση σχετικά ε το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα μπαράζ τίτλου (play-off). Ομάδες που είτε με τα ρόστερ τους, είτε με την αγωνιστική τους πορεία τις πρώτες αγωνιστικές έχουν δείξει ως ένα βαθμό τις φετινές αγωνιστικές τους προθέσεις και βλέψεις σε επίπεδο στόχων.

Εξ’ αυτών η ΑΕΚ Τρίπολης για παράδειγμα λόγω αγώνων εντυπωσιάζει με το ξεκίνημά της με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς και 26-1 τα τέρματα, αλλά και τις πολύ καλές εμφανίσεις. Αήττητοι και στον δεύτερο όμιλο ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου που και φέτος αναμένεται ανταγωνιστικός, καθώς και ο ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου που παρότι με παιχνίδι λιγότερο δεν έχει ακόμη βαθμολογικές απώλειες. Φυσικά υπάρχουν και οι ΑΟ Τεγέας, ΑΕ Δημητσάνας και Πανθυρεατικός που βρίσκονται σε θέση βολής από τις κορυφές των ομίλων και με ανταγωνιστικές ομάδες.

Με την ελπίδα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες η κατάσταση με την πανδημία να βελτιωθεί και ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο να επανέλθουν στην κανονικότητα, το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» ζητά από τους αναγνώστες – φιλάθλους την άποψή τους για το ποια ομάδα της Α’ κατηγορίας Αρκαδίας μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ποια ομάδα κερδίζει τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας ΕΠΣ Αρκαδίας;

ΑΕΚ Τρίπολης
Ολυμπιακός Λεωνιδίου
ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου
ΑΟ Τεγέας
ΑΕ Δημητσάνας
Πανθυρεατικός ΑΟ
Μαντινειακός ΑΟ
Άλλη
Created with Poll Maker

Ποια ομάδα στο ξεκίνημα της Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος;

ΑΕΚ Τρίπολης
Ολυμπιακός Λεωνιδίου
ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου
ΑΟ Τεγέας
ΑΕ Δημητσάνας
Πανθυρεατικός ΑΟ
Μαντινειακός ΑΟ
Άλλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here