Αναβολή Γενικής Συνέλευσης Παναρκαδικού – Τέλος «εποχής» για Κωστόπουλο!

0
964

Το βράδυ της Τετάρτης 27/05/2020 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των μελών του Παναρκαδικού με σκοπό την διεξαγωγή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. Παρά την παρουσία αρκετών μελών στα γραφεία του συλλόγου δεν εξασφαλίστηκε η απαιτούμενη απαρτία, με σκοπό την αναβολή της συγκεκριμένης διαδικασίας. Έτσι πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.

Σημειώνεται πάντως ότι η συγκέντρωση των μελών πραγματοποιήθηκε με την τήρηση μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποστάσεις, χρήση αντισηπτικών και ανοιχτά παράθυρα και πόρτες.

 

Τέλος από την Προεδρία του «τριφυλλιού» για τον Βασίλη Κωστόπουλο…

Η λήξη της θητείας σημερινής διοίκησης του Παναρκαδικού περί τα τέλη Ιουνίου σηματοδοτεί και την αποχώρηση από το ΔΣ και του Προέδρου του Παναρκαδικού κ. Βασίλη Κωστόπουλου, ο οποίος μετά από δύο σχεδόν χρόνια παρουσίας στην ηγεσία του Παναρκαδικού, εξέφρασε την πρόθεσή του να μην ανανεώσει την παρουσία του στη διοίκηση. Αυτή ήταν και η σημαντική είδηση που αναδείχθηκε μέσα από μια Γενική Συνέλευση που ποτέ δεν ξεκίνησε λόγω μη απαρτίας.

Οι επόμενες ημέρες πλέον έχουν μεγάλο ενδιαφέρον σε διοικητικό επίπεδο για τον Παναρκαδικό. Θα αναδειχθεί «εύκολα» νέα διοίκηση; Ποιος θα είναι το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει τα διοικητικά «ηνία» του Παναρκαδικού; Τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα για το σύλλογο; Σε κάθε περίπτωση οι οποίες εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον.

 

Κωστόπουλος: «Τεράστια τιμή που αποτέλεσα Πρόεδρος του Παναρκαδικού!»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Βασίλης Κωστόπουλος μίλησε στα παρευρισκόμενα μέλη παρά την αναβολή της ΓΣ, αναγγέλλοντας την πρόθεσή του να μην θέσει υποψηφιότητα στη νέα διοίκηση. Σ’ αυτή την σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Κωστόπουλος έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό της σημερινής διοίκησης, αλλά έναν απολογισμό 6ετίας για ο διάστημα που αρκετά από τα μέλη της τρέχουσας διοίκησης όπως και ο ίδιος ήταν στο ΔΣ.

Αρχικά εξέφρασε την άποψη ότι η θητεία του σημερινού ΔΣ ήταν επιτυχημένη, παρά το γεγονός ότι ανέλαβε καθήκοντα πριν δύο χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μίλησε για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της σεζόν 2018-19 η οποία εξελίχθηκε θετικά με την έλευση του Θανάσης Στάικου στην ομάδα. Το περασμένο Καλοκαίρι πρόσθεσε ότι η διοίκηση κινήθηκε οργανωτικά προκειμένου να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα τηρουμένων των οικονομικών συνθηκών και δεδομένων, με πρώτο μέλημα την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Στάικο.

Συνέχισε λέγοντας ότι παρά την αλλαγή Ομίλου και τις όποιες δυσκολίες η ομάδα κατάφερε να έχει μια πολύ καλή πορεία τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση. Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού είπε χαρακτηριστικά ότι αν η σεζόν δεν ολοκληρωνόταν άδοξα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα προλάβαινε να τερματίσει στην 3η θέση και παράλληλα θα κατακτούσε το Κύπελλο Αρκαδίας.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που τα τελευταία 6 χρόνια υπηρετώ των Παναρκαδικό. Θυμάστε όλοι πως ξεκινήσαμε το Καλοκαίρι του 2014 με αποδεκατισμένη ομάδα και πολλές προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα. Διοικητικά. Οικονομικά και Αγωνιστικά. Αυτό που πετύχαμε σαν διοίκηση τα τελευταία 6 χρόνια ήταν ότι εξασφαλίσαμε μια βιωσιμότητα στην ομάδα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Κωστόπουλου.

Συνεχίζοντας την σύντομη ομιλία του ο νυν Πρόεδρος του Παναρκαδικού είπε ότι όλα όσα πέτυχε η διοίκηση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Έκανε λόγο για τον φίλαθλο κόσμο που στη διάρκεια της σεζόν 2019-20 συσπειρώθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, δίνοντας παρουσία στο γήπεδο και πρόσθεσε: «Εγώ αυτά τα τέσσερα σαν Γενικός Γραμματέας είχαν την τεράστια τιμή από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και τους συνεργάτες μου να αποτελέσω και Πρόεδρος. Μια πολύ μεγάλη τιμή για μένα, γιατί ο Παναρκαδικός έχει πολύ «βαριά» ιστορία και σαν παιδί κι εγώ, άκουγα, μάθαινα, αγαπούσα και αγαπώ τον Παναρκαδικο. Θεωρώ λοιπόν ότι ο κύκλος μου «έκλεισε». Η σεζόν 2019-20 ήταν και η τελευταία μου χρονιά ως Προέδρου του Παναρκαδικού. Θα υπάρξουν δυσκολίες και διαφωνίες, αλλά θα έρθουν όμως και χαρές. Προσωπικά έζησα συναισθήματα τόσο έντονα, τα οποία δεν έχω ζήσει ποτέ μου από παιδί από το ποδόσφαιρο και γενικότερα από τον αθλητισμό».

Τέλος ευχαρίστησε την ομάδα, τους συνεργάτες του στη διοίκηση αλλά και τους προπονητές που συνεργάστηκαν με την ομάδα. Τόνισε ότι από τη δική του θητεία έμεινε κάτι ημιτελές, καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το κάτι παραπάνω, λόγω και των οικονομικών δεδομένων. Ευχαρίστησε τέλος τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι: «Οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι η φανέλα και η ιστορία της ομάδας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here