Άνετη επικράτηση στο Βόλο για τα κορίτσια του Αστέρα Τρίπολης

0
425
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR.

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης συνέχισε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την 18η αγωνιστική της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, αγωνιζόμενη στο Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα του Βόλου 2004. Σ’ ένα ματς στο οποίο η ομάδα της Αρκαδίας αποδείχθηκε πολύ ανώτερη της αντιπάλου της κατάφερε στο μεσημέρι της Κυριακής (10/03) στο ΕΑΚ Βόλου να επικρατήσει με το εντυπωσιακό 0-5 εξασφαλίζοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στα τελευταία δύο επίσημα ματς.

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης οι «κυανοκίτρινες» μπήκαν από νωρίς πολύ δυνατά στο ματς, αν και οι «γηπεδούχες» βρέθηκαν από τα πρώτα λεπτά «με την πλάτη στον τοίχο», όταν στο 6’ η τερματοφύλακας του Βόλου, Θεοχάρη με σοβαρό λάθος μπλόκαρε τη μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο και ύστερα ο Αστέρας «κυριάρχησε» στο ματς.

Άμεσα στο κερδισμένο φάουλ της αποβολής στο 8’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Τζαφέρη άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 11’ και στο 39’ η Μοσκοφίδου σε δύο μεγάλες ευκαιρίες και ισάριθμα τετ α τετ, δεν κατάφερε να σκοράρει προκειμένου να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το α’ μέρος με τον Αστέρα παρά τις αρκετές σημαντικές στιγμές να περιορίζεται στο 1-0.

Στην επανάληψη ο Αστέρας επέμεινε αναζητώντας ένα δεύτερο γκολ με το οποίο σε πολύ μεγάλο βαθμό θα εξασφάλιζε τη νίκη και το πέτυχε με την Μπάσκα στο 55’ για το 0-2. Μέσα σε δύο λεπτά η Φακίνου βρήκε με τη σειρά της αντίπαλα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3. Από εκείνο το χρονικό σημείο με την υπόθεση νίκη να έχει κριθεί, οι «φιλοξενούμενες» χωρίς άγχος συνέχισαν να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο φτάνοντας μέχρι το φινάλε σε δύο ακόμη τέρματα. Στο 78’ η Δρακωνάκη ήταν αυτή που έκανε το 0-4, ενώ ένα λεπτό αργότερα στο 79’ η Μπάσκα με δεύτερο προσωπικό της τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Βόλου | 10/03/2024 (12:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).
ΒΟΗΘΟΙ: Σεραφείμ Γάκος (Φθιώτιδας), Νικηφόρος Φαρμάκης (Φθιώτιδας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 8’ Τζαφέρη, 69’ Μπάσκα, 71’ Φακίνου, 78’ Δρακωνάκη, 79’ Μπάσκα.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 8’ Θεοχάρη.
ΒΟΛΟΣ 2004 (Έλενα Κουσκούνη): Θεοχάρη, Νάλοου, Νικοπούλου, Κέκου, Ζήγρα, Τσούκα, Μαρτίνες, Κατσιγιάννη, Γκέκα, Παπαδοπούλου, Μπάρτζου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γρηγοριάδου, Φιγκέιρας, Ντούρκοβιτς, Τζαφέρη, Καραγιάννη, Μοσκοφίδου, Μιχαλοπούλου, Δρακωνάκη, Γούλα, Μεντόσα, Ζιώγα.

► Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ισοπαλία του ΑΟ ΡΕΑ στα Τρίκαλα, ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

► Η τρέχουσα εβδομάδα για τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης συνδυάστηκε με έναν εξαιρετικό αγωνιστικό απολογισμό. Σε δύο επίσημες εκτός έδρας αναμετρήσεις εξασφαλίστηκε ισάριθμες νίκες με 6 κερδισμένους βαθμούς και 9-0 σε ότι αφορά τα τέρματα.

► Τα τρία από τα πέντε τέρματα του Αστέρα προήλθαν από αθλήτριες που αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο ματς (δύο η Μπάσκα και ένα η Φακίνου).

► Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια, καθώς και τη συμπαράστασή της στον Διευθυντή του γυναικείου τμήματος κ. Γιάννη Τζόρβα για την «απώλεια» του πατέρα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here