Κλείσιμο «με το δεξί» και πρωτιά Ομίλου ο Πάνας 60-47 τον Άγιο Ιωάννη (+φωτό)

0
900

Αγωνιστική δράση περιλάμβανε το περασμένο Σάββατο 9 Μαρτίου στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μόνο ουσιαστικά το πρωτάθλημα της Α2 τοπικής κατηγορίας. Η ομάδα λοιπόν του Πάνα στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για τον 2ο όμιλο Αρκαδίας – Λακωνίας, υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Αγίου Ιωάννη Άμιλλας. Μια αναμέτρηση στην οποία οι «γηπεδούχοι» ήταν φαβορί για τη νίκη με «φόντο» την πρωτιά στον όμιλο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, η ομάδα της Κανδήλας επικράτησε τελικά με σκορ 60-47 και πέτυχε το μεγάλο στόχο της κανονικής διάρκειας. Πλέον ο Πάνας θα αγωνιστεί στα ημιτελικά των play-off με πλεονέκτημα έδρας με στόχο τις δύο νίκες που θα εξασφαλίσουν και άνοδο στην Α1 τοπική κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αγωνιστικά η ομάδα της Κανδήλας μετά το πρώτο δεκάλεπτο που κρίθηκε μοιρασμένο και βρήκε μάλιστα μπροστά στο σκορ τη Λακωνική ομάδα στο φινάλε της α’ περιόδου, η συνέχεια ήταν αρκετά καλύτερη. Οι παίκτες του κ. Μάλλιου αποδείχθηκαν αποτελεσματικοί στην επίθεση και ουσιαστικοί στην άμυνα με αποτέλεσμα το επί μέρους σκορ 22-5 της β’ περιόδου να αλλάξει πλήρως την «εικόνα» της αναμέτρησης, καθώς οι «Αρκάδες» πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με σκορ 34-19.

Στην επανάληψη η κατάσταση είχε «ξεκαθαρίσει» από το ξεκίνημα και ο Πάνας έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο προβάδισμα έλεγξε την αναμέτρηση και έδωσε την ευκαιρία στον Βαγγέλη Μάλλιο να πάρουν χρόνο συμμετοχή και οι νεαροί αθλητές που συμπεριλαμβάνονταν στην αποστολή.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης | 09/03/2019 (18:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντάσης, Καρδαράς.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-14 (Α’), 34-19 (Β’), 49-29 (Γ’), 60-47 (Δ’).
ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ (Βαγγέλης Μάλλιος): Προκόπος 14(3), Καλαντζής 8(1), Χαραλαμπόπουλος 3, Σταθόπουλος 10, Μπάρλας 4, Τραχανάς, Κωνσταντόπουλος 7(1), Γεωργούσης, Στριφτόμπολας 3(1), Τουρούτσικας, Σάββας 8, Ρεκουνιώτης 3(1).
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΜΙΛΛΑ (Κουσιούλης – Δημητρακόπουλος): Ευαγγελόπουλος 2, Ντεκουμές 3(1), Φετοκάκης, Δημούλης 11(1), Τσουλουβής 8, Κακαλέτρης, Ρήγος 2, Γεωργούτσος, Ντολλόνγκα 9(1), Ματαλάς 3(1), Αργύρης 9.

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here