Με αγιασμό ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕ Δημητσάνας (+φωτό)

0
405

Η σεζόν το απόγευμα της Δευτέρας (22/08) ξεκίνησε στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών και για την ΑΕ Δημητσάνας με περίπου 17 ποδοσφαιριστές. Όχι ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας (συνήθως γεγονός αναμενόμενο), αλλά με απουσίες παικτών που δικαιολογημένα δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο γήπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι και φέτος η ΑΕ Δημητσάνας ετοιμάζει μια ομάδα που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστική πορεία, αν κρίνει κανείς όχι μόνο από το υπάρχον ρόστερ με αρκετούς ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που φαίνεται να ετοιμάζει το σύλλογος της Γορτυνίας.

Το γεγονός ότι τα έργα στο γήπεδο της Δημητσάνας έχουν «παγώσει» τους τελευταίους μήνες, χωρίς ακόμη να έχουν γίνουν πολλά ουσιαστικά, προβληματίζει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας που είναι αναγκασμένοι όπως φαίνεται τη φετινή σεζόν (και πιθανότατα ακόμη και την επόμενη) να ψάχνει γήπεδο για έδρα τόσο στα επίσημα ματς όσο και σε ότι αφορά τις προπονήσεις.

Το γεγονός ότι η ομάδα θα προπονείται σε πρώτη φάση τουλάχιστον στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών, έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους ανθρώπους της ΑΕ Δημητσάνας που ευχαρίστησαν το Δήμο Τρίπολης, το Δήμαρχος κ. Κώστα Τζιούμη, αλλά και τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Μακαρούνη, ο οποίος προσκλήθηκε και έδωσε παρουσία στην τέλεση του αγιασμού της ομάδας.

Η ομάδα στη σημερινή προπόνηση προπονήθηκε αρκετά χαλαρά σ’ ένα προπονητικό πρόγραμμα μίας ουσιαστικά ώρας, υπό την επίβλεψη του Γιάννη Καδά, ο οποίος αναβαθμίζεται τη φετινή σεζόν στην ομάδα, αφού πρώτο τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

 

Ο αγιασμός της ΑΕ Δημητσάνας…

Με το «καλημέρα» κυριολεκτικά της έναρξης της προετοιμασίας η ΑΕ Δημητσάνας τέλεσε τον αγιασμό της. Παρουσία εκτός από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ που αποτελούνταν από τους κ. Ανδρέα Σχίζα και τον Γιάννη Καδά, καθώς και του Προέδρου της ομάδας του κ. Λάμπη Μπαξεβάνου.

Παρουσία στην τέλεση του αγιασμού έδωσε όπως προαναφέρθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Μακαρούνης, ο οποίος μίλησε για τις επικείμενες παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών το επόμενο διάστημα.

 

Παρόντες τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας…

Η ομάδα της Δημητσάνας τη νέα σεζόν θα έχει σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτο το βασικό κορμό της περσινής ομάδας, γεγονός πολύ σημαντικό για το «χτίσιμο» της φετινής ομάδας η οποία βάσει των μέχρι τώρα ενδείξεων θα παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστική.

Πέντε νέα πρόσωπα έδωσαν παρουσία στην πρώτη μέρα προετοιμασίας, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του συλλόγου της Γορτυνίας. Συγκεκριμένα παρουσία έδωσαν τα νέα πρόσωπα που δεν είναι άλλοι από τους, Χρήστο Μαχαιρίδη που πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Τρίπολης ως ακραίος μπακ-χαφ, ο κεντρικός μέσος Δημήτρης Νέζος που ήρθε από τον ΑΟ Τεγέας, ο αριστερός μπακ-χαφ Αντώνης Αντωνίου που ήρθε από τον Παναρκαδικό, ο αμυντικός – μέσος Ανδρέας Ανδριανόπουλος που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Β’ Αρκαδίας με τον ΑΟ Νέων Τρίπολης και τέλος ο τερματοφύλακας Βασίλης Δαρδαβέσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here