Με διακρίσεις επέστρεψαν οι ποδηλάτες της ΑΕΚ Τρίπολης από το Πανελλήνιο Πίστας! (04-06/05)

0
562

Τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και το Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων. Μια σημαντική διοργάνωση στην οποία αγωνιστική παρουσία έδωσε και το τμήματα ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης με αρκετούς αθλητές! Μια παρουσία η οποία συνδυάστηκε για ακόμη μια φορά από πολύ σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια!

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο η Ελευθερία Ρηγοπούλου η οποία στην πρώτη μόλις χρονιά της στην κατηγορία Νεανίδων απλά εντυπωσίασε! Η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης κατάκτησε όχι ένα αλλά τέσσερα συνολικά μετάλλια (ένα αργυρό και τρία χάλκινα) πραγματοποιώντας μια… «πρόγευση» του τι μπορεί να πετύχει τα επόμενα χρόνια!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πολλές καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε και ο αθλητής επίσης της ΑΕΚ Τρίπολης, Βασίλης Φαρφαράς στην κατηγορία των εφήβων.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή τους Βασίλη Γιαννιώση. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Marmoline – Karcher – Maison Marasil Τρίπολη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here