Οι πρώτες δηλώσεις του Προέδρου του Παναρκαδικού κ. Νίκου Προύντζου (+vid)

0
504

Λίγο μετά την εκλογή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού ΑΟ και την ανάδειξη του σε νέο Πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου της Τρίπολης ο κ. Νίκος Προύντζος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις.

Αρχικά ο κ. Προύντζος στο πρώτο του σχόλιο ως Πρόεδρος του Παναρκαδικού είπε: «Ο Παναρκαδικός για διάφορους λόγους κατέβηκε μια κατηγορία φέτος. Το αφήνουμε αυτό στο παρελθόν και ελπίζουμε το νέο συμβούλιο που συγκροτήθηκε με άτομα σοβαρά και καλά στην πόλη μας, να προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε ότι υπάρχει σε δυναμικό και να το εμπλουτίσουμε, ούτως ώστε να πρωταγωνιστήσει στα τοπικά πρωταθλήματα.».

Σχετικά με το τι μπορεί να περιμένουμε από τη νέα διοίκηση την επόμενη μέρα και ποιο μπορεί να είναι το πλάνο το οποίο θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα σχολίασε: «Δεν αρκεί μόνο η εμπειρία της νέας διοίκησης, αλλά χρειάζεται να υπάρχει θέληση με τον καθένα να υπερβάλει τον εαυτό του, ούτως ώστε να μπορέσουμε αυτό το σωματείο που είναι τόσα πολλά χρόνια στην πόλη μας να το φέρουμε πάλι στο δρόμο που πρέπει να είναι.».

Στο αν η νέα διοίκηση μπορεί να έχει εγγυήσεις από τοπικούς επιχειρηματίες που στήριξαν μέχρι πρότινος την ομάδα, ο κ. Προύντζος δήλωσε: «Πάντα τα προβλήματα στις ομάδες λύνονται με τις οικονομικές χορηγίες των φίλων και των χορηγών. Έτσι και εμείς έχουμε πάρει κάποιες δεσμεύσεις από κάποιους φίλους ότι θα βοηθήσουν και θα είναι στην πλευρά μας και ελπίζουμε να τηρηθεί αυτό για να δούμε έναν Παναρκαδικό, όπως τον θέλουμε.».

Τέλος στο αν μπορούμε να περιμένουμε τον Παναρκαδικό τη νέα χρονιά να πρωταγωνιστεί ο νέος Πρόεδρος του Παναρκαδικού είπε: «Φυσικά! Όχι μόνο θα πρωταγωνιστήσει αλλά θα είναι μάλλον και Πρωταθλητής.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here