Παιχνίδια δεξιοτεχνίας από τους νεαρούς αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΠΟ Τρίπολης (+φωτό, vid)

0
452

Το απόγευμα της Κυριακής (19/09) στα πλαίσια των δράσεων που υλοποιούνται στην Τρίπολη για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια δεξιοτεχνίας με ποδήλατο στον προαύλιο χώρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, με τη συμμετοχή νεαρών αθλητών από την ΑΕΚ Τρίπολης και τον ΠΟ Τρίπολης.

Ο χώρος γέμισε με ποδήλατο και νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των δύο συλλόγων που συμμετείχαν σ’ αυτή τη δράση. Πραγματοποιήθηκε άτυπος αγώνας επίδειξης χωρίς χρόνο στον οποίο τα παιδιά έπρεπε να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδρομή και με ισορροπία θα έπρεπε να περάσουν ανάμεσα από τους κώνους χωρίς να τους ρίξουν, να περάσουν πάνω από μια μπάρα και στο τέλος να μεταφέρουν ένα παγουράκι από τη θέση που βρισκόταν σε μια άλλη χωρίς να πατήσουν κάτω και χωρίς να το ρίξουν.

Τα παιδιά έδειξαν τη δεξιοτεχνία τους στο ποδήλατο παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο σχετικά με την εκμάθηση και τη εξέλιξη τους προς την αγωνιστική ποδηλασία.

Η συγκεκριμένη δράση διοργανώθηκε και στηρίχθηκε από τους συλλόγους των τοπικών συλλόγων που ανέλαβαν όλη την οργάνωση και το συντονισμό, στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιούνται από το Δήμο Τρίπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Αρκετοί γονείς και φίλου του ποδήλατου τέλος έδωσαν παρουσία για να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεξιοτεχνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here