«Πονοκέφαλος» με την έναρξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ16 – Κ14

0
333

Με δεδομένο ότι την περασμένη αγωνιστική σεζόν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ16-Κ14 (ή γνωστό ως το πρωτάθλημα Μικτών ομάδων των ΕΠΣ) είχε ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2021, εύλογα κανείς θα αναρωτηθεί τι συμβαίνει με τη φετινή διοργάνωση και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διοικητικό αδιέξοδο στην Ομοσπονδία τον τελευταίο καιρό, έχει αφήσει πίσω αρκετές εκκρεμότητες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μεταξύ των οποίων και τον συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρωτάθλημα. Κι αυτό γιατί απαιτείται από την Εκτελεστική Επιτροπή απόφαση για την ημερομηνία έναρξης. Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει καθυστερήσει, την ώρα που οι ομάδες προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα «αδιέξοδο» στο οποίο δεν ευθύνονται ουσιαστικά οι ΕΠΣ, οι οποίες είναι με «δεμένα» χέρια στον να αποφασίσουν για το τι πρέπει να γίνει. Μια κατάσταση που για την ώρα «πληρώνουν» οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Και τη φετινή σεζόν η οργάνωση των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αρκαδίας είναι εξαιρετική, με τους Ενωσιακούς προπονητές και τη στήριξη της Ένωσής μας να προγραμματίζουν σε εβδομαδιαία βάση προπονήσεις, καθώς και αρκετά συχνά φιλικά προετοιμασία, που δίνουν τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν μαζί και να αποκτήσουν την επιθυμητή ομοιογένεια και το καλό κλίμα που παίζει σημαντικό ρόλο για μια ανταγωνιστική πορεία στο συγκεκριμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here