Πότε ξεκινά η αλλαγής στέγης στο κλειστό γυμναστήριο και πόσο υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει

0
993

Σύμφωνα με αξιόπιστη πληροφορία από το Δήμο Τρίπολης ο ανάδοχος εργολάβος ο οποίος θα αναλάβει να αντικαταστήσει την παλιά στέγη του κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης, θα αναλάβει εργασίες από τις 28 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα το έργο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων (σ.σ. καιρικές συνθήκες, κ.α.), είναι πολύ δύσκολο να έχει ολοκληρωθεί σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες και πολύ δύσκολα πριν τις 20-25 Σεπτεμβρίου.

Κατά συνέπεια από την ανωτέρω ημερομηνία οι εγκαταστάσεις θα κλείσουν για τους συλλόγους και τους αθλούμενους. Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι από τη στιγμή που οι εργασίες δεν ξεκίνησαν μέσα στο Καλοκαίρι, πλέον είναι δεδομένη η ταλαιπωρία των ομάδων που συμμετέχουν από τις 31 Αυγούστου στα Πρωταθλήματα υποδομών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όπως και η προετοιμασία του Συλλόγου Δρομέων που τις επόμενες ημέρες πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία εν’ όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τις προπονήσεις έστω και ως ένα βαθμό μπορούν να εξυπηρετήσουν τα γυμναστήρια του 1ου και 2ου γυμνασίου, αλλά όχι και για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των συλλόγων.

Πέρα από τη δεδομένη ταλαιπωρία την περίοδο αυτή που τελικά ξεκίνησε το έργο, η ολοκλήρωσή τους θα δώσουν τέλος σ’ ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου, ειδικά τους Χειμερινούς μήνες».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here