Στον Ερμή Μελιγούς οι Σταθουλόπουλος, Δρόσος και Κοδέλλας!

0
811

Τριπλή μεταγραφική κίνηση ουσίας πραγματοποίησε η ομάδα του Ερμή Μελιγούς η οποία προχώρησε στην επισημοποίηση της συνεργασίας της με τρεις ικανούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Ερμή Μελιγούς έχει κινηθεί δυναμικά από τις αρχές του Καλοκαιριού μετά τη συμφωνία με τον προπονητή Κώστα Καλογιαννίδη και κινείται σε τέτοιους ρυθμούς με την περιλαμβάνουν στα αδιαφιλονίκητα φαβορί της νέας χρονιάς για κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αρκαδία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Μελιγούς αναφέρει χαρακτηριστικά: «O Α.Ο Ερμής Μελιγούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαριστών. Πρόκειται για τους Σταθουλόπουλο Χρήστο (Μέσος) ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Προοδευτικής στην Γ’ Εθνική. Του Δρόσου Χρήστου (επιθετικός) από την Δόξα Μεγαλόπολης. Επιστροφή επίσης μετά από έναν χρόνο του Κοδέλλα Κώστα (χαφ) από τον Πανθυρεατικό. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here