Συγχαρητήριες ανακοινώσεις Κορακοβουνίου, Ερμή, Πήγασου και Ηρακλή σε Πανθυρεατικό

0
268

Με ανακοινώσεις τους ο ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου, ο Ερμής Μελιγούς, ο Ηρακλής Βερβένων και ο Πήγασος Θυρέας, είναι κάποιες μόνο από τις ομάδες της Κυνουρίας που με ανακοινώσεις τους συνεχάρηκαν τον φετινό πρωταθλητή Αρκαδίας, Πανθυρεατικό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ:

«Το Δ.Σ και οι Παίκτες του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου συγχαίρουν το Πανθυρεατικός Α.Ο Άστρους για τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στο Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο , στο Προπονητή και το τεχνικό του επιτελείο, στους μεγάλους πρωταγωνιστές τους παίκτες. Ας μας επιτρέψετε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια να τα στείλουμε σε 2+1 δικά μας παιδία. Τα Καρακοβουνιτάκια, ο Χαρης Λυτριβης και  Παναγιώτης Τετώρος καθώς και στο στον Βαγγέλη Αδάμη που ήρθε στην Ομάδα μας και έγινε ένας απο εμάς. Χαρείτε την επιτυχία σας. Ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στους αγώνες μπαράζ για τη Γ’ Εθνική.
Μετά τιμής
Α.Ε.Ε.Σ.Κ».

ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του «Α.Ο. Ερμής Μελιγούς» συγχαίρει την ομάδα του “Α.Ο. Πανθυρεατικός Άστρους” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους χάρηκαν με την κατάκτηση του κυπελλου Αρκαδίας και κυρίως τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας όλη αυτή την χρονιά. Επιπλέον θέλουμε να συγχαρούμε, την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για την διοργάνωση,  την ομάδα του Παναρκαδικού για την προσπάθεια και να ευχαριστήσουμε με την σειρά μας, την “Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης” για την τιμή να αγωνιστούμε στο γήπεδο της καθώς και για τις παροχές που είχαμε κατά την διάρκεια της παραμονής μας σε αυτό.».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΕΡΒΕΝΩΝ:

«Το Δ.Σ οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή Βερβένων συγχαίρει τον Πανθυρεατικό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στο τοπικό μας πρωτάθλημα! Ταυτόχρονα ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.».

ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ:

«Το ΔΣ και όλη η οικογένεια του ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ συγχαίρει τον Πανθυρεατικός Α.Ο Άστρους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here