Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε για την προκριματική φάση μπάσκετ κορασίδων (+vd)

0
316

Το μεσημέρι της Πέμπτης (12/05) στο Δημαρχείο Τρίπολης παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου για την διεξαγωγή της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων σε ότι αφορά τον γ’ προκριματικό όμιλο. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13-15 Μαΐου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Στη συνέντευξη Τύπου αυτή, μίλησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αλλά και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρος Κουκάκης.

Στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων σε ότι αφορά τον Γ’ όμιλο, θα συμμετάσχουν η «οικοδέσποινα» ΓΕΑ Άμιλλα 2000, ο ΑΟ Ερμιονίδας, ο Βούρειος ΑΟΛ Χίου και η ΕΑ Προμηθέας 2014. Η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση στον όμιλο θα προκριθεί στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων και στις καλύτερες οκτώ ομάδες της Ελλάδος.

Αρχικά τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης ο οποίος αναφέρθηκε στην ανταπόκριση του Δήμου Τρίπολης να φιλοξενήσει ακόμη μία αθλητική διοργάνωση, συνεχίζοντας την διεξαγωγή εκδηλώσεων εκτός από το χώρο του πολιτισμού και στον αθλητισμό. Παράλληλα ανέφερε ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει αναπτύξει μια συνεργασία με την ΕΟΚ προς την κατεύθυνση της φιλοξενίας σημαντικών αθλητικών γεγονότων στο Δήμο, αλλά και της ανάπτυξης και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών.

Από την πλευρά ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση που αποτελεί ένα σημαντικό τουρνουά που φιλοξενεί τέσσερις από τις καλύτερες ομάδες στη Νότια Ελλάδα. Ένα τουρνουά που μπορεί να αποτελέσει ένα ουσιαστικά τεστ για τη φιλοξενία στο μέλλον ακόμη σημαντικότερων διοργανώσεων στο χώρο του μπάσκετ.

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ο κ. Κουκάκης πρόσφερε συμβολικά ένα ημερολόγιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στον κ. Τζιούμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here