Τέταρτος στον Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ο Θάνος Κακουρίδης

0
231

Πολύ σημαντική διάκριση σημείωσε ο αθλητής του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης, Θάνος Κακοουρίδης ο οποίος συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις το οποίο διεξήχθη στα γήπεδα του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, κατάκτησε την 4η θέση σε 32άρι ταμπλό.

Ο Κακουρίδης αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον πρωταθλητής Ελλάδος στο σχολικό πρωτάθλημα τελικά, Γιώργο Καταπόδη, ενώ στον μικρό τελικό λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων που δεν μπορούσαν να αναβληθούν, εγκατέλειψε λίγο πριν το φινάλε του 1ου σετ.

Αναλυτικότερα ο Κακουρίδης προκρίθηκε χωρίς αγώνα στους «16». Εκεί επικράτησε του Παναγιώτη Ζαβουλέα με 62 62. Στους «8» κέρδισε τον Δημήτριο Μπουνάκη με 46 63 63, ενώ στους ημιτελικούς ηττήθηκε από τον πρωταθλητή Ελλάδος, Γιώργο Καταπόδη με 62 61.

Στον μικρό τελικό κι ενώ το 1ο σετ ήταν στο 5-5 με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ράμμο, ο Αρκάς αθλητής του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης εγκατέλειψε το ματς, καθώς όπως προαναφέρθηκε είχε υποχρεώσεις που δεν μπορούσε να αναβάλει, με αποτέλεσμα την ήττα και τον περιορισμό στην 4η θέση της τελικής φάσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here