Τι έγινε στα ματς του Σ/Κ στα τοπικά της ΕΠΣ Αρκαδίας (14-15/04/2024)

0
65

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο (14-15/04) στην ΕΠΣ Αρκαδίας, με αρκετές αναμετρήσεις για την Α’ και Β’ κατηγορία αλλά και το παιδικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα στην Α’ κατηγορία το Σάββατο ο Πανθυρεατικός ηττήθηκε από την ΑΕΚ Τρίπολης με σκορ 0-1, ενώ ο ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου ηττήθηκε με το «βαρύ» 1-7 από το Λεωνίδιο. Την Κυριακή ο Αχιλλέας Π. Άστρους ως τυπικά «γηπεδούχων» λόγω της αλλαγής έδρας ηττήθηκε με σκορ 0-5 από τον Παναρκαδικό. Στο τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η απονομή του τροπαίου στην Πρωταθλήτρια Αρκαδίας ομάδα του Παναρκαδικού. Ο Ερμής Μελιγούς ηττήθηκε από την ΑΕ Δημητσάνας με σκορ 2-4. Η Τεγέα επικράτησε εύκολα με 4-0 απέναντι στις Βρασιές και ο Ορχομενός Λεβιδίου ηττήθηκε με σκορ 0-6 από τον Ηρακλή Βερβένων.

Στην Β’ τοπική κατηγορία το Σάββατο ο Αετός Δάρα επικρατούσε με το εντυπωσιακό 8-0 της ΑΕΚ Τρίπολης Β’. Την Κυριακή ο Πανθυρεατικός Β’ επικράτησε της Ελπίδας Τρίπολης με σκορ 2-0, ενώ ο Απόλλωνας Τυρού κέρδισε τον ΑΣ Λεωνιδίου Β’ με 4-1.

Τέλος στον δεύτερο ημιτελικό του παιδικού πρωταθλήματος ο ΑΟ Νέων Τρίπολης επικράτησε με σκορ 4-1 της Ελπίδας Τρίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here