Κρίσιμο διάστημα για το «ντεμαράζ» του Αστέρα στη «μάχη» της εξάδας!

0
255
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Την περασμένη Τρίτη (04/01) ο Αστέρας Τρίπολης για την 16η αγωνιστική κατάφερε με τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του να πετύχει μια σημαντική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με σκορ 1-0 και να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Την Κυριακή (09/01) ήταν προγραμματισμένο το εκτός έδρας απαιτητικό ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο τελικά αναβλήθηκε (και αυτό) λόγω θετικών κρουσμάτων covid-19 στις τάξεις του «ερυθρόλευκου» συλλόγου.

Το επόμενο 15νθήμερο πάντως χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικό από αγωνιστικής άποψης για την ομάδα της Αρκαδίας στην προσπάθεια που πραγματοποιεί για δυναμική επιστροφή σε «τροχιά» εξάδας, κάτι που οι «κιτρινόμαυροι» επιδιώκουν χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τη δεδομένη στιγμή χωρίς αποτέλεσμα.

Με την υφιστάμενη βαθμολογική κατάσταση (και με τις πολλές αναβολές αγώνων λόγω covid-19) ο Αστέρας Τρίπολης απέχει τρεις βαθμούς από τον 6ο ΟΦΗ και τις προσεχείς δύο αγωνιστικές (18η και 19η), καλείται να αντιμετωπίσει διαδοχικά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Βόλο ΝΠΣ και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δύο αναμετρήσεις οι οποίες θεωρητικά πάντα, αποτελούν μια ευκαιρία για διεκδίκηση δύο διαδοχικών νικηφόρων αποτελεσμάτων που αν έρθουν θα βάλουν δυναμικά πλέον στο παιχνίδι της εξάδας τον Αστέρα.

Προέχει ωστόσο η Υγεία στις τάξεις του συλλόγου προκειμένου να μην προκύψουν άλλα θετικά κρούσματα covid-19 τα οποία θα μπορούσαν να «τινάξουν στον αέρα» τον καλό αγωνιστικό ρυθμό και κατάσταση της ομάδας μέχρι στιγμής. Επιπλέον προέχει και η σοβαρότητα και συγκέντρωση που μαζί με το ισχυρό κίνητρο, αποτελούν στοιχεία που θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς να «πάρουν» μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο των συγκεκριμένων πολύ σημαντικών από βαθμολογικής άποψης ματς, έτσι ώστε να προκύψουν ουσιαστικές προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση των νικών που τόσο πολύ χρειάζεται η ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here