Τι έγινε στα ματς του Σ/Κ στην ΕΠΣ Αρκαδίας – Πρωταθλητής ο Πανθυρεατικός!

0
256

Το απόγευμα της Κυριακής (17/04) για την Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας και την 25η αγωνιστική, οι Βρασιές φιλοξένησαν την ΑΕΚ Τρίπολης από την οποία και ηττήθηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης με σκορ 1-2, με αποτέλεσμα ο Πανθυρεατικός που κατάκτησε τρεις «ξεκούραστους» βαθμούς στα χαρτιά επί του Μαντινειακού, να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής Αρκαδίας από την προτελευταία αγωνιστική.

Στα Σαββατιάτικα ματς το Λεωνίδιο υποδέχθηκε τη Δόξα Μεγαλόπολης επί της οποίας και επικράτησε με σκορ 2-1. Ο ΑΟ Τεγέας φιλοξένησε την ΑΕ Δημητσάνας όπου αν και προηγήθηκε στο σκορ, ηττήθηκε τελικά με σκορ 1-4. Άνετη νίκη σημείωσε ο Ορχομενός Λεβιδίου με 5-0 επί του Ηρακλή Βερβένων, ενώ τέλος ο Απόλλωνας Τυρού φιλοξένησε τον Αχιλλέα Παραλίου Άστρους από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Για την Β’ τοπική κατηγορία και την 19η αγωνιστική, το απόγευμα της Κυριακής (17/04) ο ΠΑΟΚ Τρίπολης ηττήθηκε από τη Νεστάνη με σκορ 1-2, ενώ ο Νικηταράς επιβλήθηκε της Ελπίδας Τρίπολης με σκορ 2-1. Το Σάββατο (16/04) ο Άρης Τρίπολης σημείωσε την πρώτη του φετινή νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στην ομάδα της Κανδήλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here